Галерия

Вашите моменти

Хиляди усмивки, слънца, наздравици и танци – от зимните вечери край масите в механата до топлите и прохладни нощи с коктейл около басейна. Всичко това е събирано тук, трупано с годините и грижливо съхранявано в историята на хотела. Това сте вие- нашите гости и приятели, причината, която ни кара да се развиваме и да бъдем все по- усърдни и отдадени в своята работа.

N

Рождени дни

N

Фирмени партита

N

Тийм билдинги

N

Сватби

N

Родови срещи

N

Семейни почивки

Прекрасно местенце! Просторна стая с тераса и изглед към прекрасния Пирин. Почистването на стаите е всекидневно. Храната е много вкусна, домашно приготвена, а персонала усмихнат и отзивчив. Благодаря Ви за отношението и гостоприемството! С удоволствие бихме посетили отново!

— Величка, Grabo.bg

Уникално място с атмосфера на тишина и спокойствие.Чистота и отзивчиво обслужване с домашна кухня. Не съм виждала басейн с прозрачно чиста вода досега. Прекрасно място за желаната и очаквана почивка. Препоръчвам Ви от сърце . А ние отново ще го посетим...

— Янка, Grabo.bg

Чисто, спокойно, уютно. Човек може да се отпусне и да релаксира на макс в басейна и джакузито. При първа възможност ще ги посетим отново.

— Серафима, Grabo.bg