Информация

Контакти

Гр.Добринище 2777, ул. Перун 7

Пишете ни:

5 + 2 =

Информация Баче Тодор - Тодор Караджов
Вашите домакини

С много усърдие, труд и любов посрещаме нашите гости и приятели от 2006 година насам. С радост ще посрещнем и вас, за да ви потопим в зимната омая на Пирин планина.

Полезно

Как да ни намерите

Добринище се намира в Югозападна България на 160 км от София и Пловдив. До нас може да стигнете с личен автомобил, автобусен и жп транспорт.

Къде се намираме
  • GPS координати:
  • 41.8202° N
  • 23.5593° E
  • Надморска височина – 850 м  
  • Разположен е между три планини:
  • Пирин, Родопите и Рила.
  • На разстояние 6 км от курорт Банско
  • На разстояние 60 км от Гърция
Настаняване & Освобождаване

Настаняването при нас е след 14.00 ч., а освобождаването е до 11.00 ч. Ако желаете това да стане по- ранно или по- късно, задължително трябва да се обърнете към рецепция, където ще получите нужната информация. информирате на рецепция дали е възможно за конкретния ден и стая.

Резервации и анулации

Информация относно анулации на резервации и промени по такава: Възможни при следните условия:

  • за резервации, включващи Нова Година – ако детайлите по промяната или анулацията бъдат получени до 10 Декември;
Още:

Цени и заплащане:

Цените, публикувани в интернет страницата на къща за гости „Баче Тодор“ са брутни с включен ДДС. Общата дължима сума от потребителя се калкулира, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца, обслужване и т.н.

Къща за гости „Баче Тодор“ си запазва правото да променя цените и специалните оферти в официалната си страница: https://hotel-bt.com
При вече направени, потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

Туристическият данък е в размер на 0,70 лв. на турист на ден и не е включен в цените. Заплаща се допълнително на рецепция.

Режимът на облагане с туристически данък е регламентиран в чл. 61р – 61т от Закона за местните данъци и такси

При потвърждение на резервацията от страна на къща за гости „Баче Тодор“ , потребителят трябва да заплати дължимата по конкретната резервация сума в размер на 100% в рамките на 24 ч. След изтичане на посочения срок и непостъпило плащане, резервацията се анулира автоматично. В случай, че Потребителя е възпрепятстван да плати сумата за извършена вече резервация, е необходимо да уведоми къща за гости „Баче Тодор“ на email: info@hotel-bt.com или на телефон: +359886548655. При неспазване на това условие къща за гости „Баче Тодор“ не носи морална, материална или друга отговорност за анулацията на направената резервация. Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно потвърдена/направена след извършване на 100% плащане на сумата по конкретната заявка и получаване на потвърждение за настаняване. Същото ще получите от страна на къща за гости „Баче Тодор“ по електронен път в случай на успешно плащане и правилно въведени контактни данни. Потребителят потвърждава, че е пълнолетен гражданин (навършени 18 години). Отговорност на Потребителя е да провери своята резервация и да се увери, че всички детайли са верни.

Анулация на резервация и промени по такава са възможни, както следва:

за резервации, включващи Нова Година – ако детайлите по промяната или анулацията бъдат получени до 10 Декември;

за резервации за силен сезон (20 Дек – 31 Март; 01.Юли -10.Септ) – ако детайлите по промяната или анулацията бъдат получени до 10 дни преди датата на настаняването;

за резервации за среден и слаб сезон (11.Септ -19.Дек и 1.Апр – 30.Юни) – ако детайлите по промяната или анулацията бъдат получени до 5 дни преди датата на настаняването;

в случай на неявяване по резервация заплатената сума не се възстановява;
хотелиерът има право едностранно да анулира резервации в случай, че гостите не се регистрират до 22.00 ч. в деня на настяняване,
Настаняването на гости в Къща за гости „Баче Тодор“ започва в 14.00 ч. и приключва в 22.00 ч.

При заявка за резервация, клиентът се съгласява с условията за ползване

Пакети с изхранване

Настаняването при нас е с включено изхранване. Сервирането на закуската започва от 8.00 до към 10.30ч., а вечерите са с начален час 19.00ч. В Механата не се допуска внасянето на алкохол и храна.

Още:

Изхранването е на сет меню. Вечерите включват основно ястие и десерт. Имаме меню на свободна консумация от което може да поръчвате и други, различни от вечерята артикули, които не са включени в цената на пакета.

Домашни любимци

Настаняването на домашни любимци при нас е изключение и задължително трябва да бъде съобщено още при запитване по телефона. Допускаме само кученца  до 3-4 кг.

Още:

Уважаеми гости, моля имайте предвид, че може да ви бъде отказано настаняване с домашен любимец в зависимост от периода или типа на гостите, които са чекирани в момента в хотела. За информация, моля позвънете на рецепция на телефон