Добринище

Ски

В последните години селището се е обособило като курорт, подходящ за целогодишен туризъм. Освен от ски писти, туристите могат да се възползват и от минералните извори и обществените басейни с минерална вода, които са горещи през цялата година.

Ски комплекс Добринище
Ски комплекс Добринище
Видео Ски Добринище

Ски

Писта

Писта Безбог условно се разделя на две части от междинната станция на лифта. В горната част се намира така наречената Тумба- широка зона, с чудесна видимост за осъществяване на състезания. Начинаещите скиори, които се страхуват от по-стръмния наклон, могат да го заобиколят по изградения ски път. 

Галерия

Ски пистата в Добринище е с начална точка хижа Гоце Делчев и крайна станция хижа Безбог. Два двуседалкови лифта свързват двете хижи с прикачване на междинна станция.

Comedy, Short Film, 2018

Хижи

И до двете хижи има влек тип паничка за начинаещи. Пистата е широка 25-30 метра с две нива на трудност. От междинната спирка започва черната (трудната) част – така наречената “Стена”, но има обиколна пътека за начинаещите скиори. През пролетния сезон когато има по-малко сняг може да се кара от междинната станция до Безбог. В долната част пистата е подходяща за деца и неопитни скиори.

Хижа Безбог
Хижа Гоце Делчев
Ски лифт Добринище

Алпина

Рибен ресторант

Непосредствено до начална станция на седалковия лифт се намира китно семейно ресторентче, което предлага най- хубавата риба в месността. Усмихнати млади хора ще ви посрещнат, и нагостят с топли ароматни гозби.

Ресторант Алпина
Ресторант Алпина
Ресторант Алпина