fbpx

Мото срещи в "Баче Тодор"

“В света на моториста няма непознати. Само приятели, с които още не сме се запознали”

Адам Фостър

Моторът - моя живот!

Изключи компютъра, пали мотора, подхрани душата си с вятър, бензин и красиви гледки. Животът е днес и сега!

Очаква те каране  по живописни маршрути в България, Северна Македония и Гърция, огнени залези и топли срещи с готини хора.

Пътешествие - моята страст!

Мото къща за гости “Баче Тодор” организира незабравими мото уикенди и пикници.  Заповядай и ти! Включи се, за да станеш част от съвместното  мото приключение.

 

Идеята

За мен

Здравейте, приятели! Казвам се Владо Караджов и съм собственик на Kъща за гости “Баче Тодор” в гр. Добринище. Аз съм запален моторист, който от няколко години организира и провежда мото срещи на своя територия.

Нашата къща разполага с 14 стаи – общо 38 легла, затворен паркинг за около 40 мотора, както и голяма зелена градина за разпъване на десетина палатки.

В полите на Пирин

В района на Добринище  минават спиращи дъха маршрути за мотористи, които се вият по проходите Юндола, Батак – Доспат, Пирин и Родопите, за да преминат в съседна Гърция и Северна Македония.Нашите срещи

Весели, диви и забавни – това сме ние, изпълнени с много нетърпение за нови дестинации, километри и емоции. 

Вечерите на верандата събират всички емоции, истории и случки от света на моториста – приключенец.

Очаквайте - "Мото пикници"

Новата инициатива, която ще стане факт, е мото пикникът. Идеята е сходна с мото срещите, на които много хора са присъствали. Сега обаче, освен готините маршрути, ще включим и почивка сред дивата природа, както и удоволствието да се насладим на вкусна, приготвяща се храна на момента.

Няма по-голям кеф от това да спреш на въздух около някоя река, да пиеш от току що свареното кафе за теб  и докато радиаторът изстива, припуквайки леко, да вдишваш аромата на храната, която с удоволствие ще приготвяме за теб .

Носи си готиното настроение  и остави нещата в наши ръце. Ние ще се погрижим за одеялото, завоите, кафето и вкусното преживяване. Ще си покараме, ще си починем и ще се слеем с природата.

…защото сме свободни, луди и непредсказуеми,
…защото животът на колела го разбират само ИЗБРАНИТЕ…

Признание

Вашите оценки

/Filip Radichev/

Посрещането, обстановката и обслужването бяха страхотни.
Благодаря Ви, пак ще се срещнем!

 

/Georgi Aleksandrov/

ПрекрасноТО място, организация и мото усещане. Традиция, която пожелавам да бъде непреходна във времето… поне до като можем да се качваме на моторите. Успех 👍

/Vesela Zaharieva/

Любимо място, изпълнено с уют, спокойствие,
любезно домакинство, красота! Нови приятелства, интересни предизвикателства,
незабравими емоции,
екзотични мото-маршрути и очаквани предстоящи срещи❣❣❣